Mnenja strank

Za reiki terapije sem slišala že prej, vendar sem bila nekoliko skeptična. Ko se je s tem začela ukvarjati Melita,sem vedela,da je nekaj na tem. Meliti zelo zaupam je zelo odprta in iskrena oseba. Na sami terapiji sem že takoj opazila spremembe.Takoj sem se umirila, kar je pri meni v zadnjem času skorajda nemogoče. Kasneje sem po določenih delih telesa čutila napetost, ki je skozi terapijo izginjala. Po koncu terapije pa sem se počutila sproščeno in z več energije. Priporočam! (Suzana)

Na tečaju za masažo dojenčka mi je bilo najbolj všeč sproščenost, nove izkušnje in odličen inštruktor. Inštruktor je zelo sproščen in daje napotke za različne stvari, na primer za prebavo. Otrok po masaži manj joka in izboljšala se je prebava. Masaža je zelo priporočljiva za vse dojenčke, izboljšanja so na večih področjih. (Sara)

Na tečaju mi je bilo najbolj všeč, da smo imeli res dobrega inštruktorja, ki se je zelo potrudil, da bomo veliko odnesli. Opazila sem, da je otrok bolj miren in zelo uživa v masaži. Priporočam še ostalim. (Larisa)

Udeležila sem se Tečaja za masažo dojenčka. Na tečaju mi je bilo najbolj všeč komunikacija in sodelovanje z drugimi mamicami in inštruktorjem. Inštruktor je bil prijazen in sproščen, veliko je komuniciral z mamicami in dojenčki. Dojenček po masaži boljše spi, je sproščen in zadovoljen, izboljšala se je tudi prebava. Inštruktor je super in naj nadaljuje v tej smeri. (R.F.)

Spoštovani g. Jože! Hvala za prijazen sprejem v vaši delavni sobi in nadvse prijetno in blagodejno refleksno terapijo. Zelo dobro in nadvse sproščeno sem se počutila. Posebnih izstopajočih reakcij nisem občutila…ali pač.. ta vikend je bil nadvse sproščujoč in miren. Res imate čudežne in čudodelne roke in bogati vas nadvse pozitivna in močna energija. Tudi mama se je počutila in se počuti zelo dobro. Hvala vam v imenu obeh in zagotovo nasvidenje še kdaj. (Mateja)

Bil na masaži pri-JOŽE BARKOVIČ-MOČ DOTIKA, ampak res MOČ DOTIKA. Sami pritiski, gnetenje, toplota ,…SUPER MASAŽA , SUPER SOGOVORNIK-PRIPOROČAM. JAZ SE VSEKAKOR ŠE VRNEM !!! (Andrej Drmaž)

Zelo težko je najti energetsko poštimanega maserja in to pri vas imate… (Alenka Koretič)

Moj najljubši – maser s čudežnimi prsti – Jože // Moč dotika 👐 // je po včerajšnjem Sevniškem planinskem maratonu “popravil” kar sem “zakuhala” na 63. kilometrih (s 3500m vzpona in ravno toliko spusta)🏃
Zato lahko danes celo hodim 
Moč dotika jst sm ko nova.
(Pia Peršič, HODIM, TOREJ SEM, odziv po Sevniškem planinskem maratonu)

Hvala ekipi Moč dotika za masažo! 👍 Priporočam! (Nina Požun)

Super masaža!!! Sem že bil in rad se bom vrnil k Moč dotika!! Klasse!!! 👌 (Tomi Aister)

To je res prava masaža, ni mi žal ne časa ne denarja, ker se danes res počutim kot bi se na novo rodila, spala kot še nikoli. Gremo naprej polni energije. HVALA MASERJU. (Andreja Pavkovič, odziv na refleksno masažo stopal)

Sem športnik in v zadnjem obdobju sem imel veliko težav z mišicami, zato sem se odločil za športne masaže. Masaže so mi omogočile, da sem lahko treniral in uspešno zaključil sezono. Vsem športnikom, ki imajo težave ali pa želijo le razbremeniti mišice po napornem treningu priporočam športno masažo v salonu Moč Dotika. (Matej Kranjčevič)

Masaža, ki je ne pozabiš. To morate preprosto doživeti. Masaža, ki se začne z veliko črko. Vse pohvale maserju. Srečno na poslovni poti. (Srečko Pavkovič)

Bila na masaži. Lahko govorim samo o superlativih. Probajte, ne bo vam žal! (Marjeta Lesar)

Govorimo o presežkih. (Doris Račič)

Redno hodim na masažo, kar mi zelo pomaga pri gibljivosti…maser je zelo dober, tudi sam ambient mi je všeč. Zdaj, ko je začel še z refleksno masažo komaj čakam, da pridem na vrsto. (Jožica Zeneli)